Bestel bij je favoriete webwinkel en ondersteun ons

Koop bij je favoriete online winkel en ondersteun ons

Er zijn een aantal (dieren)winkels die ons automatisch ondersteunen wanneer je bij hun je boodschappen besteld.

Hoe werkt het?

Wanneer je via onze website op een logo van de winkel klikt gaat er een stukje code (een cookie) mee. Met die code wordt herkend dat je via onze website naar de webwinkel gaat. De winkel registreert dan vervolgens dat een deel van de verkopen (de commissie) automatisch naar ons toe gaat. Het verschilt per winkel wat de commissie is, vaak is het een percentage tussen de 2 en 8%.

Stel: je koopt bij een winkel voor € 100,–. Je rekent daar deze € 100,– af. Als wij daar een commissie over krijgen van 8% dan ontvangen wij € 8,–. Je betaalt dus geen cent extra maar je ondersteunt ons dan wel met 8 euro!

Winkels die ons ondersteunen

De grootste en meest verrassende dierenspeciaalzaak van Nederland.

SponsorKliks

Shoppen bij je favoriete webwinkel én ons (gratis) sponsoren? Dat kan! SponsorKliks maakt het mogelijk dat een percentage van je aankopen automatisch naar onze opvang gaat. Zonder dat het jou extra geld kost.

Een winkel reserveert vaak al gauw 10 tot 15 procent van de verkoopprijs aan advertentiekosten. Door deze kosten niet te hoeven betalen, kan een deel van dit geld worden vrijgemaakt voor goede doelen zoals die van ons. Jij krijgt jouw aankoop via de winkel, de winkelier krijgt zijn inkomsten en je ondersteunt onze opvang zonder dat je het geld kost.

Hoe het werkt? Klik voortaan via een link van SponsorKliks als je naar je favoriete winkel gaat en de rest gaat automatisch.

GIFT OVERMAKEN? GEBRUIK ONS IBAN-NUMMER:

NL30 INGB 0002 7038 40 t.n.v. Stichting Wildopvang Zuid-Holland