Vacatures

We hebben zeer zelden betaalde banen maar deze baan is nú vacant. 

Vacature hoofd facilitaire zaken

Vacature Hoofd facilitaire zaken Wildopvang Delft (betaalde functie)
Stichting Wildopvang Delft vangt in het wild levende dieren op die ziek, gewond of verweesd zijn geraakt. Jaarlijks vangen we ruim 4.000 dieren op, veel vogels maar ook bijvoorbeeld egels, vleermuizen, hazen en konijnen. Dit doen we met een klein team van vaste medewerkers en zo’n 50 tot 100 vrijwilligers.

Ter ondersteuning van onze werkzaamheden zijn we per direct op zoek naar een:

Hoofd facilitaire zaken (24 uur per week)
Functieomschrijving
Ons Hoofd facilitaire zaken is verantwoordelijk voor een goed functionerende opvang. Hij/zij geeft leiding aan de dagelijkse werkzaamheden op onze opvang en zorgt ervoor dat er voldoende mensen en middelen zijn waarmee we de zorg aan de dieren kunnen leveren.

Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ons team van vaste krachten, vrijwilligers en stagiairs. Jij zorgt ervoor dat er altijd voldoende mensen zijn (maar niet teveel), dat nieuwe collega’s worden ingewerkt, je zorgt voor voldoende voorraden en zorgt voor een opgeruimde en veilige opvang. Jij creëert, samen met het Hoofd paraveterinair team, een fijne plek voor de mensen die er werken en de dieren die we opvangen.

Daarnaast word je intern opgeleid om ook de juiste dierzorg te kunnen instrueren en controleren en om in te springen bij drukte.

Taken van het Hoofd facilitaire zaken
Operationele aansturing van de organisatie van de Wildopvang Delft e.o. Dat houdt in dat iedereen op de juiste plek, op het juiste moment met de juiste kennis op de juiste manier aan het werk is. Jij coördineert, stimuleert, enthousiasmeert, toont interesse en betrokkenheid en controleert.
Zorgen voor voldoende voorraden.
Zorgen voor goede afstemming met het medisch team over de patiënten en hun (medische) verzorging.
Meehelpen om protocollen om te zetten in praktische werkwijzen voor op de werkvloer.
Het (laten) begeleiden en coördineren van stagiaires en het houden van intake- en evaluatiegesprekken.
Samen met het Hoofd paraveterinair team houden van functioneringsgesprekken.
Coördineren en (laten) uitvoeren van (kleine) onderhoudswerkzaamheden (gebouwbeheer, ict, veiligheid, etc.).
Dieren in ontvangst nemen en eerste zorg bieden bij grote drukte.
Mede-verzorgen van de interne en externe communicatie. Medewerkers zijn op de hoogte van wat er speelt, dierenambulances worden warm welkom geheten en brengers van dieren professioneel te woord gestaan.
Goede communicatie en afstemming met het bestuur over allerhande zaken op en rond de opvang. Vroegtijdig signaleren van problemen.
Jouw plek in de organisatie
Samen met het Hoofd paraveterinair team werk je onder/voor/met het (dagelijks) bestuur. Dit is zeer zeker geen bestuur op afstand, ze werken ook gewoon mee in de opvang als dat nodig is.

Jij en je collega geven samen leiding aan het medisch team (vaste medewerkers), vrijwilligers en stagiairs waarbij jouw aandachtspunt ligt op het operationele vlak (aansturen van het werk) en dat van je collega op het functionele vlak (medisch inhoudelijk).

Wie ben jij?
Je bent een fijn en rustig persoon die op magische wijze ervoor zorgt dat iedereen zijn/haar werk kan doen, dat ruimtes altijd schoon en praktisch ingericht zijn, dat we nooit misgrijpen als we iets nodig hebben. Je hebt inzicht en overzicht en beschikt over ogen in je achterhoofd. Je bent een regelaar en kunt prettig omgaan met alle soorten mensen en dieren. Je bent een echte teamplayer die zijn/haar weg in een vrijwilligersorganisatie makkelijk weet te vinden. Natuurlijk hou je van dieren en ben je handig (of weet je handige mensen te vinden). Humor helpt ook. Altijd.

Wat is je achtergrond?
Je beschikt minimaal over een MBO-4 werk- en denkniveau, bvk Facilitair leidinggevende. Je hebt al eerder leiding gegeven in een organisatie, het liefst in een vrijwilligersorganisatie.

De kleine lettertjes
Onze opvang is 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 17.00 uur en in de zomerperiode zelfs tot 22.00 uur. We zijn alle dagen van het jaar geopend, ook tijdens feestdagen. We verwachten ook van jou dat je in wisseldiensten werkt. Daarnaast hebben we een diensttelefoon voor de avonden en nachten die verdeeld wordt onder de medewerkers.

Wat bieden we jou?
Salarisindicatie van € 2.000, – tot € 2.500, – per maand (gebaseerd op een 40-urige werkweek) afhankelijk van relevante werkervaring. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24 uur (0,6 FTE) verdeeld over 4 dagen, voor de duur van zes maanden met daarna de optie tot verlenging.
En natuurlijk een geweldige werkplek die geen enkele dag van het jaar hetzelfde is met de allerleukste collega’s.

Meer informatie of direct solliciteren?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Willeke van den Heuvel (telefoon 015-2010466 of willeke@wildopvangzuidholland.nl).

Je schriftelijke sollicitatie met je C.V. ontvangen wij graag vóór 15 december 2021 via contact@wildopvangzuidholland.nl ovv Sollicitatie Hoofd facilitaire zaken.

Elk dier telt!

Met elke donatie kunnen wij doorgaan met ons werk.
Samen kunnen we het verschil maken.
Samen voor wilde dieren.

Over ons

Sinds 1979 vangt Wildopvang Zuid-Holland jaarlijks ruim 4.000 vogels, egels en andere in het wild levende inheemse dieren op die ziek, gewond of verweesd zijn geraakt. Met hart en ziel werken onze medewerkers, vrijwilligers en stagiairs elke dag van het jaar om deze dieren weer terug te kunnen plaatsen in de natuur. Hierbij worden we slecht voor 15% financieel ondersteund en zijn we verder afhankelijk van subsidies, donaties en giften. 

Contact

Adres opvang
Linnaeuspad 5
2616 LT  Delft

Postadres
Joke Smitstraat 5
2642 AE  Pijnacker

Veilig en vertrouwd

Steun ons

Rekeningnummer:
NL30 INGB 0002 7038 40
t.n.v. Wildopvang Zuid-Holland