Stage lopen bij ons?

We bieden verschillende plekken voor stagiairs bij onze opvang. We vinden het namelijk belangrijk dat je het vak ook in de praktijk leert, wij vinden het leuk om onze kennis en kunde te delen én we zijn natuurlijk ook gewoon blij met het werk dat jij verricht.

Lees dit eerst:

  • Jongeren onder de 15 jaar kunnen niet bij ons terecht.
  • We bieden GEEN maatschappelijke stage. Inwerken en begeleiden kost ons teveel tijd voor zo’n korte stageperiode.
  • Het werk bestaat grotendeels uit schoonmaken van kooien, hokken, ruimtes. Zowel binnen als buiten. Natuurlijk ben je wel bezig met de dieren maar zo maar oppakken mag je niet.
  • We hebben geen knuffeldieren (met uitzondering van onze kat Roets), dus aanhalen, praten ed doen we niet met onze dieren.
  • We zijn als stichting volledig afhankelijk van giften en donaties. Daarom is geld altijd een schaarste. We betalen om die reden geen stagevergoeding.
  • Het werk gaat 7 dagen per week bij ons door, het kan dus zijn dat we je vragen om in het weekend of op een avond te werken als dat de enige plekken die nog vrij zijn voor stagiairs. Dat doen we natuurlijk altijd eerst in overleg met jou en school.
  • Examen doen bij ons kan meestal wel. Onderdelen die niet uitgevoerd kunnen worden bij ons zijn voortplanting en assistentie bij operatie/narcose, ed. Ook voor het onderdeel ‘demonstratie geven’ moeten we een andere invulling bedenken, vaak komen we daar wel uit in overleg met school!
  • Omdat we het belangrijk vinden dat jij een leuke en leerzame werkplek krijgt én wij gewoon de allerleukste stagiairs krijgen, vragen we je om 4 uur mee te lopen met ons. Deze 4 uur halen we van je stage-uren af als je bij ons komt werken.

Aanmelden?

Vul vooral het onderstaande formulier in. Stuur je cv mee en vergeet vooral je motivatie niet. Doordat we veel aanmeldingen krijgen kan je maar beter opvallen met je motivatie! We nemen na je aanmelding binnen een week contact met je op voor het maken van een afspraak. En als er dan een klik is, dan plannen we jouw 4 uur meeloopstage in.

Aanmelding stagiair
Welke dagen ben je beschikbaar?
Voorkeur voor dagdeel
Maximale uploadgrootte: 67.11MB