Help ons helpen

Waarom ons helpen?

Wildopvang Zuid-Holland vangt al sinds 1979 dieren uit het wild op. Om deze zieke, gewonde of verweesde dieren weer gezond, veilig en hersteld in de natuur te kunnen vrijlaten. We werken met een klein aantal vaste medewerkers en heel veel vrijwilligers, 7 dagen per week, gemiddeld 12 uur per dag, alle dagen van het jaar! Elk jaar groeit het aanbod van dieren met 20-25%.

Vanuit de overheid en de provincie Zuid-Holland wordt wet- en regelgeving opgelegd waar wij als opvang aan moeten voldoen. Die regels bepalen onder andere dat we werken met gediplomeerd personeel en de inzet van een dierenarts. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Kosten waar we zelf voor moeten opdraaien.

We zijn als stichting volledig afhankelijk subsidies, donaties en giften. We worden niet ondersteund door de overheid of de provincie Zuid-Holland. Van de ruim 60 gemeentes waar wij dieren voor opvangen, betalen er slechts een handjevol gemeentes mee aan een deel van de kosten. Rond de 17% van de kosten wordt door gemeentes in de vorm van een subsidie betaald, voor de overige kosten moeten wij zelf zorgen. Daarom zijn we blij met alle hulp die we kunnen krijgen! 

Zelf geld overmaken?

Rekeningnummer: NL30 INGB 0002 7038 40 t.n.v. Stichting Wildopvang Zuid-Holland.

Scan en doneer

Eenmalige donatie

Eenmalig een bedrag doneren? Het kan in je eigen veilige iDEAL omgeving. De donatie wordt direct op onze rekening bijgeschreven.

242704393_4578665525534268_274496589150923521_n

Totaal


Adopteer een egel of een babyhaas

Met jouw (symbolische) adoptie betaal je voor de verzorging van een dier naar keuze. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Word vriend van de opvang

Door Vriend van de opvang te worden ondersteun je ons op maandelijkse of jaarlijkse basis met een vast bedrag. Makkelijk, automatisch, veilig en ZEER gewaardeerd door ons én de dieren.

Periodiek schenken

Elke maand of elk jaar een bedrag doneren? Het kan via iDEAL heel makkelijk in één keer geregeld worden. Stopzetten gaat ook met één druk op de knop.

Nalatenschap

De Wildopvang Zuid-Holland in je testament? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Belastingvrij schenken

Het is mogelijk om ons te ondersteunen waarbij de Belastingdienst een deel meebetaald. Bereken hier zelf het belastingvoordeel.

Spullen schenken

Voer voor de dieren, kooien en hokken, koekjes voor de vrijwilligers. We kunnen altijd van alles en nog wat gebruiken om onze opvang te laten draaien.

SponsorKliks

Shoppen bij je favoriete webwinkel én ons (gratis) sponsoren? Dat kan! SponsorKliks maakt het mogelijk dat een percentage van je aankopen automatisch naar onze opvang gaat. Zonder dat het jou extra geld kost.

Een winkel reserveert vaak al gauw 10 tot 15 procent van de verkoopprijs aan advertentiekosten. Door deze kosten niet te hoeven betalen, kan een deel van dit geld worden vrijgemaakt voor goede doelen zoals die van ons. Jij krijgt jouw aankoop via de winkel, de winkelier krijgt zijn inkomsten en je ondersteunt onze opvang zonder dat je het geld kost.

Hoe het werkt? Klik voortaan via een link van SponsorKliks als je naar je favoriete winkel gaat en de rest gaat automatisch.

GIFT OVERMAKEN? GEBRUIK ONS IBAN-NUMMER:

NL30 INGB 0002 7038 40 t.n.v. Stichting Wildopvang Zuid-Holland