Symbolisch adopteren

Een symbolische adoptie kan meer doen dan je zou verwachten. Met jouw hulp kunnen wij het dier de juiste zorg bieden en weer uitzetten in de natuur. 

Symbolisch adopteren

Met ons adoptieplan is het mogelijk een dier die wij in onze opvang hebben te adopteren. Let op: dat houdt NIET in dat je dit dier ook daadwerkelijk krijgt! We vangen wilde dieren op, en na behandeling en herstel gaan zij weer terug de natuur in. Maar met jouw adoptie maak je het wel mogelijk dat wij een dier kunnen verzorgen. Dat het de juiste medicatie, voeding en verzorging krijgt. Dat het naar de dierenarts kan indien nodig.

Adoptieplan

Met een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse betaling adopteer je een dier naar keuze. Van kleine pijltjes tot grote zwanen, van baby konijntjes tot eekhoorns. We bieden verschillende adoptieplannen en mogelijkheden voor elk budget. Met elke adoptie ondersteun je onze opvang!

Adoptieplannen

Eenmalige adoptie

Adopteer een egel, een haasje of een ander dier en steun ons in de verzorging van dit dier. Ook leuk om cadeau te geven! Er zijn meerdere diersoorten te adopteren.

Word Vriend van onze opvang

Met je maandelijkse of jaarlijkse ondersteuning kun je ons voor lange(re) tijd ondersteunen. Kies zelf een dier en een bedrag en alles gaat verder veilig en automatisch.

Adoptieplannen voor bedrijven

Zoek je als bedrijf nog een uniek cadeau voor je medewerkers? Neem dan vooral contact met ons op (contact@wildopvangzuidholland.nl) we kunnen dan een mooi én uniek pakket samenstellen.